de-ziektekostenverzekering-van-besured-2020

Besured ziektekostenverzekering 2020

Door: Redactie Zorgkeuzes.nl – Leestijd: 2 minuten

Een Besured ziektekostenverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de ziektekostenverzekering van Besured voor 2020 hier. Zorgverzekeraar Besured biedt in 2020 opnieuw een naturapolis aan, dat betekent dat je naar gecontracteerde zorgaanbieders kunt gaan zonder extra kosten. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over de Besured ziektekostenverzekering 2020!

 

Zodra je de belangrijke informatie van Besrued hebt gelezen kan je direct starten met het vergelijken. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 bekijk jij concreet welke polis het beste past bij jou in 2020.

Basisverzekering
€ 115,25
Aanvullend vanaf
€ 1,45
Tandartsverzekering
€ 7,95

De ziektekostenverzekering van Besured

Er bestaat dus 1 ziekekostenverzekering van Besured, en dit is een naturapolis. In Nederland ben je verplicht om een basisverzekering af te sluiten, je bent met een Besured zieketekostenverzekering 2020 zeker dat je voldoet aan deze eis van de overheid.

 

Maar hoe kom je er nou achter dat de ziektekostenverzekering van Besured de beste optie is voor jou aankomend jaar? Wij begrijpen je vraag en helpen je daarom ook graag verder om wat duidelijkheid te krijgen wat zorgverzekeraar Besured te bieden heeft in 2020.

De ziektekostenverzekering van Besured is in 2020 opnieuw een naturapolis!

Eigen risico

Ziektekostenverzekering 2020 Besured

Het eigen risico gaat niet stijgen in 2020, de hoogte van het eigen risico is aankomend jaar opnieuw minimal 385 euro voor iedereen. De verplicjte eigen risico is door de overheid vastgesteld en gelft voor iedereen vanaf 18 jaar. Zorgverzekeraar Besured geeft de mogelijkheid om dit bedrag vrijwillig te verhogen in ruil voor korting op je zorgpremie.

 

Je kan het eigen risico maximaal verhogen met 500 euro per jaar, dat betekent dat je 885 euro eigen risico gaat betalen in 2020 voor een veel lagere premie voor de ziektekostenverzekering van Besured. Is dit wel goed voor mij? Het is niet geschikt voor mensen die veel kosten maken, of denken te maken aankomend jaar. De zorgverzekeraar gaat pas vergoeden wanneer jij het eigen risico volledig op hebt gemaakt en betaald.

Vergoedingen

Ziektekostenverzekering Besured

Welke vergoedingen wil jij gaan ontvangen van zorgverzekeraar Besured? En welke ziektekostenverzekering is nou eigenlijk de beste voor mij? Veel mensen zitten met vragen tijdens het vergelijken en overstappen van zorgverzekering, op onze site  kunnen wij geen persoonlijk advies geven maar kunnen wij wel in duidelijke taal aangeven wat de zorgmaatschappijen in Nederland nou exact aanbieden.

 

Met de Besured ziektekostenverzekering 2020 krijg je de standaard vergoedingen die zijn vastgesteld door de overheid, die de inhoud ieder jaar bekend maakt op Prinsjesdag. Maar niet alle behandelingen worden vergoed vanuit deze basisverzekering, waaronder alternatieve geneeswijzen en bepaalde fysiotherapie behandelingen.

Aanvullend

Aanvullende Besured verzekeringen

Als je denkt extra kosten te gaan maken in 2020, zou je er voor kunnen kiezen om naast de ziektekostenverzekering 2020 Besured ook een aanvullende verzekering te gaan afsluiten. Wij hebben alle Besured aanvullende verzekeringen voor je uitgezocht, en de belangrijkste informatie op Zorgkeuzes.nl geplaatst. Je ziet eigenlijk vrij snel wat Besured jou te bieden heeft qua aanvullende verzekeringen.

 

Zo zie je bijvoorbeeld direct hoeveel fysiotherapie behandelingen jij kunt gaan krijgen in 2020, zonder hiervoor te veel extra kosten te moeten gaan maken. Voordat je direct een aanvullende Besured ziektekostenverzekering gaat afsluiten, raden wij je altijd aan om de polisvoorwaarden even door te nemen, zo voorkom je voor verassingen te staan in 2020!

Vergelijk verzekering Besured

Ziektekosten vergelijken

Direct je ziektekosten vergelijken? Maak gebruik van de ziektekosten vergelijker op onze site! Een volledige ononieme vergelijking gebasseerd op jouw persoonlijke situatie en wensen. Je dient aan de linkerkant je gegevens in te vullen, en wensen zoals bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen.

 

De vergelijker laat direct de goedkoopste ziektekostenverzekering 2020 zien die aansluit bij jouw wensen. Het is trouwens nu ook mogelijk om je huidige ziektekostenverzekering te vergelijken met het complete aanbod van het aankomend jaar.