Friesland ziektekostenverzekering 2020 - Ziektekosten vergelijken

De Friesland AV Budget 

Inclusief fysiotherapie en anticonceptie vergoeding

De aanvullende verzekering AV Budget van de Friesland biedt in 2020 verschillende vergoedingen. Zo krijg je maximaal 9 fysiotherapie behandelingen vergoed door zorgverzekeraar Friesland. Er wordt geen vergoeding gegeven voor alternatieve geneeswijzen, hiervoor zou je bijvoorbeeld de AV Standaard, of AV Extra moeten afsluiten.

Over De Friesland AV Budget

 

Je kan de Friesland zorgverzekering 2020 uitbreiden met verschillende aanvullende verzekeringen, de AV Budget Friesland verzekering is de voordeligste. De belangrijkste vergoedingen hebben wij voor je op een rijtje gezet:

  9 fysiotherapie behandelingen

  Volledige anticonceptie vergoeding vanaf 21 jaar

  Buitenlanddekking (Europa)

Wil jij meer weten over deze Friesland aanvullende verzekering voor 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de zorgverzekeraar. Vergeet niet de polisvoorwaarden te lezen voordat je over gaat tot het afsluiten van de AV Budget Friesland polis. Je voorkomt voor verassingen te staan, want in de polisvoorwaarden lees je exact wat jij kunt verwachten van zorgverzekeraar Friesland.

Meer aanvullende Friese verzekeringen

Als de Friesland zorgverzekering 2020 niet voldoende dekking biedt, kan je de basisverzekering uitbreiden met verschillende Friesland aanvullende verzekeringen. Wij hebben de aanvullende verzekering van Friesland voor 2020 uitgezocht. Zo zie je vrij snel de vergoedingen en bijbehorende premies per Friesland aanvullende verzekering 2020.

 

Je doet echter uitsluitend directe zaken met de zorgverzekeraar. Verwacht jij extra kosten van de tandarts aankomend jaar? Zorgverzekeraar Friesland biedt ook verschillende tandartsverzekeringen aan.

Uitgebreide vergelijking

Nog niet zeker of de Friesland AV Budget in 2020 de beste aanvullende verzekering voor jou is? Doe de uitgebreide ziektekosten vergelijking op ZorgKeuzes.nl. Met behulp van de ziektekosten vergelijker 2020 doe je een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

 

Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant en de vergelijker gaat op basis van jouw persoonlijke situatie aan de slag. Meer weten over desbetreffende zorgverzekering? Klik op bekijken en wij verwijzen je direct door naar de zorgverzekeraar. Op deze pagina kun je alle ziektekosten vergelijken voor het aankomend jaar!