Friesland ziektekostenverzekering 2020 - Ziektekosten vergelijken

De Friesland AV Standaard

Inclusief fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen

De AV Standaard aanvullende verzekering van Friesland biedt in 2020 prima vergoedingen. Je kan deze polis afsluiten naast je Friesland zorgverzekering 2020 basispolis. Bekijk op deze pagina de belangrijkste vergoedingen die je gaat ontvangen als jij kiest voor de Friesland AV Standaard verzekering.

Over de Friesland AV Standaard

De AV Standaard verzekert onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en anticonceptie. De belangrijkste vergoedingen hebben wij voor je op een rijtje gezet:

  12 fysiotherapie behandelingen

  100% anticonceptie vergoeding vanaf 21 jaar

  Alternatieve geneeswijzen vergoeding van 200 euro per jaar

  Bril en lenzen vergoeding van 60 euro per jaar

Alle vergoedingen bekijken van de Friesland aanvullende verzekering 2020 AV Standaard? Klik op polis bekijken zodat wij je doorverwijzen naar de juiste pagina op de website van de Friesland. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de zorgverzekeraar, je doet enkel directe zaken met de zorgverzekeraar.

 

Bekijk alle vergoedingen van de AV Standaard en de polisvoorwaarden bij de Friesland. Wij hebben hierboven de belangrijkste vergoedingen op een rijtje gezet, echter krijg je natuurlijk meer vergoed in 2020 van zorgverzekeraar Friesland.

Meer aanvullend

Zoek jij een uitgebreide Friesland aanvullende verzekering in 2020? Als de AV Standaard verzekering nog niet voldoende dekt zou je kunnen kijken naar de andere mogelijkheden. Zorgverzekeraar Friesland biedt namelijk in 2020 vier verschillende aanvullende verzekeringen aan.

 

Het uitbreiden van je Friesland zorgverzekering 2020 kan dus op veel verschillende manieren. Wij hebben alle aanvullende modules van Friesland voor je uitgezocht. Klik op bezoek de Friesland en wij verwijzen je naar de pagina waar je direct alle aanvullende verzekeringen van Friesland zorgverzekeraar kunt bekijken.

Uitgebreide vergelijking

Wil jij alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken? Maak gebruik van onze ziektekosten vergelijker om de juiste zorgverzekering voor 2020 te vinden. Je vult je gegevens aan de linkerkant in, samen met alle zorgwensen.

 

Op deze manier wordt de uitgebreide zorgverzekeringen vergelijking gedaan op basis van jouw persoonlijke situatie. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan! Die je vervolgens kan afsluiten bij de zorgverzekeraar. Wil jij gelijk beginnen? Klik hier om de ziektekosten vergelijking te doen.