Disclaimer

Door: Redactie Zorgkeuzes.nl – Leestijd: 1 minuut

Alle zorgverzekering informatie en vergelijkingsresultaten op zorgkeuzes.nl zijn met zorg samengesteld. Wij zullen wanneer nodig de getoonde informatie aanpassen. Medio november zullen alle zorgverzekering premies bekend zijn, en kun je deze informatie terug vinden op onze site. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden die eventueel zichtbaar zijn op deze website.

 

Geen persoonlijk advies

Verzekerinq.nl werkt samen met Komparu B.V. onder AFM vergunning 12042855. Omdat wij zelf geen AFM vergunning hebben mogen wij geen persoonlijk advies geven of zorgadvies op maat aanbieden. Voor specifieke vragen over je zorgverzekering of zorgadvies op maat zou je direct contact op moeten nemen met je zorgverzekeraar. Voor alle overige vragen kun je een e-mail sturen naar info@zorgkeuzes.nl en wij zullen je dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

 

Onze missie

Verzekerinq.nl is een vergelijkingssite waarop je eenvoudig de premies van 2020 kunt vergelijken via de zorgvergelijker 2020 tool. Overstappen kan binnen enkele minuten direct op de site van de zorgverzekeraar. In de vergelijker is het mogelijk om de zorgverzekeraars van Nederland te vergelijken op basis van verschillende criteria, zoals het eigen risico, dekking en zorgkeuze. Onze missie is voornamelijk het optimaal kunnen vergelijken van je ziektekostenverzekering op een transparante manier.

 

Eenmalige vergoeding

Zorgkeuzes.nl is geen onderdeel van een zorgverzekeraar, of zorginstelling. Ook zijn er geen directe afspraken gemaakt met specifieke zorgverzekeraars die ons een eenmalige vergoeding geven bij een overstap. In de zorgvergelijker vindt je verschillende zorgverzekeraars van Nederland, ook zorgmaatschappijen waarvan wij geen eenmalige vergoeding krijgen wanneer je overstap via ons. Hierdoor kunnen wij zeggen dat de zorgvergelijker optimaal is, en transparant. Om goed een vergelijking te maken moet je wel je ziektekostenverzekering kunnen vergelijken met alle beschikbare zorgaanbieders.

 

Zorgkeuzes.nl ontvangt een eenmalige vergoeding van de zorgverzekeraar wanneer je overstap via onze zorg calculator. Dit bedrag ligt gemiddeld tussen de 45 en 50 euro per afgesloten polis. De positie van een zorgverzekeraar is de vergelijkingsresultaat wordt enkel bepaald door de hoogte van de premie. De laagste premie staat altijd bovenaan in het resultaat. Hier word ook geen onderscheid gemaakt tussen verzekeraars waarmee wij een overeenkomst hebben.