de-fbto-ziektekostenverzekeringen-van-2020

FBTO ziektekostenverzekering 2020

Door: Redactie Zorgkeuzes.nl – Leestijd: 2 minuten

De FBTO ziektekostenverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de zieketekostenverzekering van FBTO voor 2020 hier. Wij hebben voor je de belangrijkste informatie over alle FBTO zorgverzekeringen op een rijtje gezet. Het is natuurlijk niet makkelijk een keuze te maken qua zorgverzekering voor het aankomend jaar.

 

Is de FBTO ziektekostenverzekering de juiste voor mij? Wij informeren je graag over de mogelijkheden, het afsluiten? Dat doe je uitstluitend op de website van FBTO.

Naturapolis
€ 116,95
Restitutiepolis
€ 122,50

De ziektekostenverzekering van FBTO

Zorgverzekeraar FBTO biedt in 2020 twee verschillende basis ziekteverzekeringen aan. De verschillen zijn eigenlijk niet zo groot, maar wel belangrijk. Wil jij een volledige vrije zorgkeuze hebben aankomend jaar? Dan zou de FBTO restitutie ziektekostenverzekering de juiste zijn voor jou om af te sluiten.

 

Naast de restitutie polis biedt de zorgverzekeraar ook een naturapolis aan. Bekijk de verschillen hieronder. Nog niet zeker of de FBTO ziektekostenverzekering de juiste is? Vergelijk de zorgverzekering in de ziektekosten vergelijker op onze site!

De Naturapolis zorgverzekering FBTO

Een beperkte vrije zorgkeuze geen probleem? Dan zou de ziektekostenverzekering FBTO naturapolis wellicht de juiste polis zijn voor jou. Je kunt terecht bij gecontracteerde zorgverleners, op de website van zorgverzekeraar FBTO kan je alle aangesloten zorgaanbieders terug vinden. Je krijgt bij deze zorgaanbieders een volledige 100% vergoeding voor je behandelingen in 2020.

 

Ga jij je laten behandelen bij een niet aangesloten zorgverlener? Dan vergoedt zorgverzekeraar FBTO maximaal 75% van de nota. Een voordeel van een FBTO zorgverzekering is dat je gewoon terecht kunt bij alle ziekenhuizen in Nederland. Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de website van FBTO.

FBTO zorgverzekering restitutie

De ziektekostenverzekering van FBTO met een volledige vrije zorgkeuze is de restitutiepolis. Je kunt gewoon naar je eigen zorgverleners gaan zonder te moeten denken aan de kosten. Je krijgt namelijk een volledige vrije zorgkeuze, een 100% vergoeding bij iedere zorgaanbieder. Het is dus gewoon mogelijk om naar je eigen huisarts, ziekenhuis en bijvoorbeeld fysiotherapeut te gaan in 2020.

 

De FBTO ziektekostenverzekering in 2020 kent twee varianten, en de meeste klanten van FBTO kiezen voor deze polis. Klik op premie berekenen hieronder en wij verwijzen je door naar de website van de zorgverzekeraar, om de zorgverzekering af te sluiten om alle details nog even rustig door te nemen.

Eigen risico

FBTO ziektekosten vergelijken

Het eigen risico is in 2020 opnieuw minimaal 385 euro. Het is mogelijk om het eigen risico met de FBTO ziektekostenverzekering in 2020 vrijwillig te verhogen. Je kan het eigen risico verhogen tot maximaal 885 euro. Door het eigen risico van de zorgverzekering van FBTO te verhogen kan je extra korting krijgen op de zorgpremie.

 

Het is niet aan te raden om het eigen risico te verhogen als jij veel kosten denkt te moeten maken in 2020. De gemaakte zorgkosten zijn tot het eigen risico voor eigen rekening. Vaak kiezen consumenten met weinig tot geen kosten voor het verhogen van het eigen risico met de FBTO ziektekostenverzekering.

Vergoeding

Ziektekostenverzekering FBTO

Wie bepaalt de inhoud van de basisverzekering? En wie bepaalt nou eigenlijk de premie voor de FBTO ziektekostenverzekering? De inhoud wordt ieder jaar bepaalt door de Rijksoverheid, op Prinsjesdag worden alle belangrijkste wijzigingen bekend gemaakt. De premie? Ja, die worden bepaalt door zorgverzekeraar FBTO.

 

Het kan dus zo zijn dat je buurman voor dezelfde vergoeding minder betaald voor zijn ziektekostenverzekering. Wil jij dit voorkomen? Ga direct ziektekosten vergelijken op onze site, en bekijk welke polis de goedkoopste ziektekostenverzekering 2020 is in jouw persoonlijke situatie.

Aanvullende ziektekostenverzekering

FBTO verzekeringen

Naast de FBTO zorgverzekering basis is het mogelijk om je aanvullend te verzekeren. Ook zorgverzekeraar FBTO biedt verschillende aanvullende FBTO ziektekostenverzekeringen aan. In totaal biedt FBTO zeven verschillende Univé aanvullende ziektekostenverzekeringen aan, waaronder een tandartsverzekering.

 

Mensen kiezen vaak om aanvullend verzekerd te zijn voor bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen, alternatieve geneeswijzen en andere zorg die niet vallen onder de basisdekking. Wij hebben de FBTO ziektekostenverzekeringen aanvullend onderzocht en de belangrijkste vergoedingen en premies opgeschreven. Je vind ze terug op onze site, klik hier om de aanvullende verzekeringen van FBTO te bekijken. Succes met het vinden van de juiste polis voor 2020!