friesland-ziektekostenverzekering-2020

Friesland ziektekostenverzekering 2020

Door: Redactie Zorgkeuzes.nl – Leestijd: 2 minuten

De Friesland ziektekostenverzekering 2020 afsluiten? Wij hebben hier de ziektekostenverzekeringen van Friesland onder de loep genomen. Bekijk direct alle premies en vergoedingen van de ziekgekostenverzekeringen van zorgverzekeraar Friesland voor het aankomend jaar.

 

De Friesland is een populaire zorgverzekeraar, die ieder jaar blijft groeien met het aantal verzekerden. Maar waarom kiezen nou veel consumenten voor een Friesland ziektekostenverzekering? We hebben de verzekeringen voor je uitgezocht en de voor- en nadelen op deze pagina beschreven. De keuze is aan jou, en iedereen heeft andere zorgbehoeftes. Kies jij in 2020 een Friesland ziekstekostenverzekering?

Zelf Bewust Polis
€ 110,45
Online Polis
Alles Verzorgd Polis
€ 125,45
Naturapolis

De ziektekostenverzekering Friesland

De ziektekostenverzekering Friesland kent drie varianten. De Friesland zorgverzekeraar biedt twee naturapolissen aan en één restitutiepolis. Je bent verplicht in Nederland om een basisverzekering af te sluiten, met één van de genoemde Friesland ziektekostenverzekeringen voor 2020 voldoe je dus aan deze eis. Maar is de Friesland ziektekostenverzekering 2020 wel de juiste voor mij?

 

Wij hebben op deze pagina alle belangrijkste informatie voor je opgeschreven. Zo lees je direct de vergoedingen en bijbehorende premies van alla ziektekostenverzekering van Friesland voor het aankomend jaar. Meer weten over de ziektekostenverzekering? Wij verwijzen je door naar de website van de Friesland zorgverzekeraar om alle details en de polis af te sluiten.

Eigen risico

Ziektekostenverzekering 2020 Friesland

De eigen risico blijft gelijk in 2020, het eigen risico is dus aankomend jaar ook weer 385 euro. Het is mogelijk om het eigen risico vrijwillig te verhogen. Waarom zou ik mijn eigen risico gaan verhogen? Je krijgt namelijk korting op je Friesland ziektekostenverzekering 2020 premie bij het verhogen van het eigen risico.

 

Het verhogen is niet geschikt voor iedereen, de gemaakte zorgkosten zou jij dus volledig eerst moeten gaan betalen voor dat de Friesland gaat vergoeden. Je kunt het eigen risico verhogen tot maximaal 885 euro, na dit bedrag gaat de zorgverzekeraar Friesland de zorgkosten vergoeden. Ga jij dus de Friesland ziektekostenverzekering 2020 eigen risico verhogen?

Vergoedingen

Ziektekostenverzekering Friesland

Welke vergoedingen zijn voor jou belangrijk? En welke ziektekostenverzekering 2020 past het beste in mijn situatie? Dit zijn twee vragen waar veel mensen ieder jaar mee zitten. De juiste vergoeding voor een prima ziektekostenpremie is wat je zoekt. Met de ziektekostenverzekering van Friesland voor 2020 krijg je de standaard vergoedingen die zijn vastgesteld door de Rijksoverheid.

 

Het kan ook verstandig zijn om te kijken naar de aanvullende ziektekostenverzekeringen omdat je bijvoorbeeld gebruik maakt van alternatieve geneeswijzen of fysiotherapie, deze kosten worden namelijk niet vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Klik hier om direct je ziektekosten te vergelijken voor volgend jaar.

Aanvullend

Friesland aanvullende ziektekostenverzekeringen

De Friesland ziektekostenverzekering 2020 biedt niet de volledige dekking die je zoekt? Bekijk dan op Zorgkeuzes de aanvullende Friesland ziektekostenverzekeringen voor het aankomend jaar. Zorgverzekeraar Friesland biedt namelijk vier verschillende aanvullende verzekeringen aan, met elk zijn eigen vergoedingen en premies.

 

Natuurlijk lees je de belangrijkste friesland vergoedingen op onze site, als je meer wilt weten over de getoonde ziektekostenverzekeringen aanvullend verwijzen wij je door naar de website van Friesland. Hier lees je bijvoorbeeld de polisvoorwaarden, en kun je direct de Friesland ziektekostenverzekering 2020 afsluiten. Ga jij aanvullend verzekeren in 2020?

Vergelijk de Friesland

Ziektekosten vergelijken

Direct ziektekosten vergelijken? Via de ziektekosten vergelijker op Zorgkeuzes.nl kun jij eenvoudig de goedkoopste ziektekostenverzekering 2020 vinden in jouw situatie. Je vult namelijk aan de linkerkant je gegevens en wensen in, de vergelijking wordt dan volledig gedaan op basis van jouw situatie. De goedkoopste staat altijd bovenaan.

 

Het is ook mogelijk om je huidige ziektekostenverzekering te vergelijken, want is je huidige zorgverzekering wel de beste voor 2020? Je vergelijkt ziektekostenverzekeringen volledig anoniem en onafhankelijk op Zorgkeuzes.nl!