de-hema-ziektekostenverzekering-van-2020

Hema ziektekostenverzekering 2020

Door: Redactie Zorgkeuzes.nl – Leestijd: 2 minuten

Een HEMA ziektekostenverzekering 2020 afsluiten? Ook in 2020 is het mogelijk om bij zorgverzekeaar een ziektekostenverzekering af te sluiten. Op deze pagina bekijk je alle HEMA ziektekostenverzekeringen voor aankomend jaar, de verzekeraar biedt namelijk verschillende HEMA ziektekostenverzekeringen aan. Maar is de HEMA verzekering wel de juiste in jouw situatie?

 

De basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde, maar waarom zou je dan kiezen voor een HEMA zorgverzekering? In de ziektekostenverzekering vergelijker op onze site, kun je alle ziektekostenverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo kom je er dus vrij snel achter welke ziektekostenverzekering in 2020 de goedkoopste is en welke het beste aansluit aan jouw situatie. Zorgverzekeraar HEMA biedt één basiszorgverzekering aan, de belangrijkste informatie lees je hier.

Basisverzekering
€ 113,00
Eigen risico € 385
Verhoogd eigen risico
€ 89.-
Eigen risico € 885

De ziektekostenverzekering HEMA

De ziektekostenverzekering HEMA is in 2020 opnieuw een naturapolis. Je kunt naar gecontracteerde zorgverleners gaan die een overeenkomst hebben met zorgverzekeraar HEMA. Je krijgt voor deze behandelingen een volledige vergoeding. Ga je langs bij een niet gecontracteerde zorgverlener? Dan zou het kunnen betekenen dat je een gedeelte van deze kosten zelf moet betalen.

 

Op de website van HEMA bekijk je alle aangesloten zorgverleners in jouw omgeving. De afgelopen twee jaren was de premie voor een HEMA ziektekostenverzekering maar weinig gestegen, of dit gaat gebeuren in 2020 weten we nu nog niet. Meer weten over de ziektekostenverzekering van HEMA? Klik op premie berekenen om direct naar de juiste pagina bij HEMA te gaan om verder te lezen.

Eigen risico

Ziektekostenverzekering 2020 HEMA

Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar is verplicht een ziektekostenverzekering af te sluiten. Het eigen risico was afgelopen jaar 385 euro, in 2020 zal dit bedrag gelijk blijven. Het eigen risico kun je met de HEMA ziektekostenverzekering 2020 vrijwillig verhogen.

 

Hierdoor ga je minder zorgpremie betalen voor de zorgverzekering van HEMA. Je zal dus de eerste kosten volledig zelf moeten betalen, tot je het eigen risico op is. Bedenk voordat je het eigen risico gaat verhogen met de HEMA ziektekostenverzekering 2020 of je deze kosten wel kunt betalen.

Vergoeding

Ziektekostenverzekering HEMA

De juiste vergoeding van je ziektekostenverzekering is belangrijk, en dit is dan vaak ook een reden om voor een bepaalde zorgverzekeraar te kiezen. Maar met welke ziektekostenverzekering krijg je nou de beste vergoeding? Op Zorgkeuzes.nl hebben wij de belangrijkste vergoedingen per zorgverzekeraar voor je uitgezocht. Zo kun je direct zien of de aanvullende HEMA ziektekostenverzekeringen de juiste vergoedingen bieden die jij zoekt.

 

De zorgverzekering 2020 basis, wordt qua inhoud bepaalt door de Rijksoverheid. De aanvullende en tandartsverzekering vergoedingen worden bepaalt door de zorgmaatschappijen. Biedt de HEMA ziektekostenverzekering 2020 de beste vergoeding voor mij?

Aanvullend

Aanvullende HEMA ziektekostenverzekering

Naast de HEMA ziektekostenverzekering 2020, kun je ervoor kiezen om ook aanvullend te verzekeren aankomend jaar. De meeste mensen kiezen hiervoor om bepaalde zorgvormen niet of niet volledig worden vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Zorgverzekeraar HEMA biedt in 2020 ook weer verschillende HEMA aanvullende ziektekostenverzekeringen aan.

 

Wij hebben ze voor je uitgezocht, in enkele klikken weet jij wat de belangrijkste vergoedingen zijn met de Aanvullende HEMA ziektekostenverzekeringen, en de bijbehorende premie. Zorgverzekeraar HEMA biedt aankomend jaar drie verschillende aanvullende ziektekostenverzekeringen aan. Je HEMA ziektekostenverzekering 2020 uitbreiden? Bekijk bij ons alle vergoedingen.

Vergelijken

Ziektekostenverzekering vergelijken

Op Zorgkeuzes.nl lees je niet alleen maar de belangrijkste informatie over de ziektekostenverzekeringen voor aankomend jaar. Je ziektekostenverzekering vergelijken doe je volledig onafhankelijk op onze site. Zo weet je in enkele minuten welke ziektekosteverzekering het beste past bij jou in 2020. Vul je gegevens en wensen in, en de vergelijking wordt gedaan op basis van de door jouw ingevulde gegevens.

 

De goedkoopste ziektekostenverzekering 2020 staat altijd bovenaan, deze kun je vervolgens direct afsluiten op de website van desbetreffende zorgverzekeraar. Natuurlijk vind je de HEMA ziektekostenverzekering 2020 terug in de vergelijker!

 

Direct je ziektekostenverzekering vergelijken? Klik hier voor een uitgebreide vergelijking.