Unive zorgverzekering vergelijken

Univé ziektekostenverzekering 2020

Door: Redactie Zorgkeuzes.nl – Leestijd: 2 minuten

Direct de Univé ziektekostenverzekering 2020 afsluiten? Bekijk hier alle Univé ziektekostenverzekeringen voor 2020, wij hebben ze namelijk voor je uitgezocht. Op deze pagina bekijk je in slechts enkele minuten wat de Univé ziektekostenverzekering vergoedingen en en premies zijn. Zorgverzekeraar Univé biedt in 2020 opnieuw drie verschillende basisverzekeringen aan.

 

Je kunt kiezen uit twee naturapolissen en één restitutiepolis. De eerste vraag die je zou moeten beantwoorden is; wil ik een volledige vrije zorgkeuze? Dan is de restitutie Univé zieketekostenverzekering 2020 Zorg Vrij de juiste voor jou! Lees Univé informatie hier.

Univé Zorg Select
€ 107,95
Online Polis
Zorg Geregeld
€ 119,95
Naturapolis
Univé Zorg Vrij
€ 127,89
Restitutiepolis

De ziektekostenverzekering Univé

Je kunt dus kiezen uit verschillende basis Univé ziektekostenverzekeringen aankomend jaar. Maar welke Univé ziektekostenverzekering 2020 past nou het beste bij mij? Om hier antwoord op te vinden kun je natuurlijk als eerste je huidige ziektekosten vergelijken met het aanbod van aankomend jaar. De inhoud van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar gelijk, de premie die je hiervoor betaald per maand kan behoorlijk verschillen.

 

Bekijk hieronder de aangeboden Univé ziektekostenverzekeringen en bekijk of je in 2020 bij Univé je basisverzekering gaat afsluiten. Meer weten over een ziektekostenverzekering van Univé? Klik op premie bereken en wij verwijzen je direct door naar de juiste pagina op de website van Univé.

Zorg Select Univé zorgverzekering

Je wilt een Univé ziektekostenverzekering 2020 afsluiten? De Zorg Select polis is één van de mogelijkheden van zorgverzekeraar Univé. Een naturapolis betekent dat je zonder kosten bij gecontracteerde zorgverleners langs kunt gaan. Deze zorgverleners hebben een contract met Univé over hun behandelingen. De rekening krijg je zelf niet te zien, deze voldoet verzekeraar Univé direct.

 

Op de site van de zorgmaatschappij bekijk je alle aangesloten zorgverleners bij jou in de buurt. De inhoud van de Univé ziektekostenverzekering 2020 wordt bepaalt door de rijksoverheid, de premie bepaalt Univé zelf. Meer weten over deze polis? Lees alle details bij zorgverzekeraar Univé, klik op premie berekenen en je wordt direct doorverwezen naar de juiste pagina!

Zorg Geregeld Univé naturapolis

De Zorg Geregeld Univé ziektenkostenverzekering 2020 is een naturapolis. Met de Univé ziektenkostenverzekering Zorg Geregeld kun je je laten behandelen bij gecontracteerde zorgverleners. In het kort; dit zijn zorgverleners zoals een apotheker die een contract is aangegeaan met zorgverzekeraar Univé. De rekening wordt direct betaald aan de zorgverlener, jij ziet geen rekening als je bij een gecontracteerde zorgverlener gaat.

 

Ga je langs bij een niet gecontracteerde zorgverlener? Dan gaat Univé een gedeelte van de rekening betalen, maar jij zelf dus ook. Je krijgt 100% vergoed voor kosten die gemaakt worden bij een gecontracteerde zorgverlener, en 70% bij een niet gecontracteerde zorgverlener. Meer weten over de Zorg Geregeld Univé ziektekostenverzekering? Klik op premie berekenen, om direct naar de website van Univé te gaan.

Restitutie zorgverzekering van Univé

Een volledige vrije zorgkeuze hebben in 2020? Je zou dan de ziektekostenverzekering 2020 Univé Zorg Geregeld kunnen kiezen. Dit is de enige restitutiepolis van zorgverzekeraar Univé. Je kunt langs bij je gewenste zorgverlener, ongeacht of er een overeenkomst is met de zorgverzekeraar.

 

De Zorg Geregeld polis van Univé zal in 2020 ook weer een populaire zorgverzekering zijn. Alle details lezen over de restitutie ziektekostenverzekering van Univé lezen? Wij verwijzen je direct door naar de juiste pagina. Klik op premie berekenen om alle details nog eens door te nemen.

Eigen risico

Univé ziektekosten vergelijken

Het eigen risico in 2020 zal gelijk blijven. Het bedrag dat je vorig jaar betaald, zal aankomend jaar dus precies hetzelfde zijn. Het eigen risico bedrag is dus minimaal 385 euro. Je kunt vrijwillig dit bedrag verhogen tot max 885 euro, maar waarom zouden mensen dit doen? Door het eigen risico te verhogen, zal de ziektekostenpremie goedkoper worden.

 

Je betaald dus minder voor je maandelijkse ziektekostenverzekering. Het eigen risico is een bedrag dat je zelf gaat betalen, wanneer je zorgkosten gaat maken. Zodra het eigen risico op is, zal zorgverzekeraar Univé inspringen. Het is niet voor iedereen geschikt om het eigen risico te verhogen. Ga jij het eigen risico verhogen met een Univé ziektekostenverzekering aankomend jaar?

Vergoeding

Ziektekostenverzekering Univé

Wie bepaalt de inhoud van de basisverzekering? En wie bepaalt nou eigenlijk de premie voor de ziektekostenverzekering? De inhoud wordt ieder jaar bepaalt door de Rijksoverheid, op Prinsjesdag worden alle belangrijkste wijzigingen bekend gemaakt. De premie? Ja, die worden bepaalt door de zorgverzekeraars.

 

Het kan dus zo zijn dat je buurman voor dezelfde vergoeding minder betaald voor zijn ziektekostenverzekering. Wil jij dit voorkomen? Ga direct ziektekosten vergelijken op onze site, en bekijk welke polis de goedkoopste ziektekostenverzekering 2020 is in jouw persoonlijke situatie.

Aanvullend

Aanvullende Univé verzekeringen

Naast de basisverzekering is het mogelijk om je aanvullend te verzekeren. Ook zorgverzekeraar Univé biedt verschillende aanvullende Univé ziektekostenverzekeringen aan. In totaal biedt Univé drie verschillende Univé aanvullende ziektekostenverzekeringen aan, en vier tandartsverzekeringen.

 

Mensen kiezen vaak om aanvullend verzekerd te zijn voor bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen, alternatieve geneeswijzen en andere zorg die niet vallen onder de basisdekking. Wij hebben de Univé ziektekostenverzekeringen aanvullend onderzocht en de belangrijkste vergoedingen en premies opgeschreven. Je vind ze terug op onze site, klik hier om de aanvullende verzekeringen van Univé te bekijken. Succes met het vinden van de juiste polis voor 2020!