zorgpolis-unive-van-2020

Univé zorgpolis

Kies jij in 2020 voor een Univé zorgpolis? Grote kans dat jij wilt weten wat de mogelijkheden zijn van zorgverzekeraar Univé. Wij helpen je hier in kaart te brengen wat de zorgpolis van Univé nou precies inhoud en welke premie je hiervoor gaat betalen.

 

Het overstappen naar bijvoorbeeld een zorgpolis Univé kan in sommige gevallen een flinke besparing opleveren. Maar hoe weet ik nou of de zorgverzekering het beste bij mij past? Op deze en al je andere vragen gaan wij beantwoorden.

Univé Zorg Select
€ 107,95
Online Polis
Zorg Geregeld
€ 119,95
Naturapolis
Univé Zorg Vrij
€ 127,89
Restitutiepolis

Zorgpolis van Univé

In 2020 biedt Univé opnieuw drie verschillende basis zorgverzekeringen aan. In het kort bespreken wij hier wat de Univé Zorgpolis jou te bieden heeft. Wij houden het graag kort en duidelijk voor je, bekijk hieronder de premies, eigen risico en welke type zorgpolis het is.

Univé Zorg Select zorgpolis

Goedkoopste Univé zorgpolis van 2020. Beperkte vrije zorgkeuze, je krijgt namelijk een vergoeding van maximaal 70 procent voor behandelingen bij een niet-gecontracteerde zorgverlener.

 

Premie: € 105,85

Zorg Geregeld Univé zorgpolis

Hogere vergoeding voor niet aangesloten zorgaanbieders, namelijk 80 procent. Verder een prima zorgpolis van Univé. Het is mogelijk om het eigen risico vrijwillig te verhogen om zo de zorgpremie te verlagen. Meer informatie lezen? Wij verwijzen je door naar de zorgverzekeraar.

 

Premie: € 120,95

Basisverzekering Univé Zorg Vrij

Will jij een restitutie Univé zorgpolis afsluiten? Kies dan de Zorg Vrij van de verzekeraar. Een volledige vrije zorgkeuze, voor een iets hogere zorgpremie dan de andere twee verzekeringen. De zorgmaatschappij maakt geen onderscheid welke zorgverlener je kiest in 2020!

 

Premie: € 126,-

Aanvullende Univé zorgpolis in 2020

Dekt het basispakket niet voldoende? Dan is het tijd om de aanvullende zorgverzekeringen te bekijken. Voor een extra zorgpremie ga je aanvullende vergoedingen ontvangen van de verzekeraar die niet vallen onder de verplichte basisverzekering.

 

Zorgverzekeraar Univé biedt in 2020 drie verschillende modules aan die vergoedingen bieden voor onder andere alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie behandelingen. Aanvullend verzekeren kann al vanaf 9,75 euro per maand! Meer informatie en alle dekkingen bekijken? Klik dan hieronder op Meer Informatie en wij verwijzen je door.

Zorgpolis van Univé vergelijken

Niet zeker of het aflsuiten van de Univé zorgpolis in 2020 de beste is voor jou? Het is inderdaad niet makkelijk om een nieuwe zorgpolis te vinden. Het is daarom ook aan te raden om verschillende vergelijkingen te doen met behulp van onze Zorgvergelijker 2020.

 

Een concrete, onafhankelijk ziektekosten vergelijking op basis van jouw persoonlijke situatie. Aan de hand van je gegevens wordt een overzicht gepresenteerd van de zorgverzekeringen die passen bij jou.