Zorgverzekering-unive-vergoedingen

Univé zorgverzekering vergoedingen

Bekijk de Univé zorgverzekering vergoedingen hier. In 2020 gaat er weer een hoop veranderen, en dus ook de vergoedingen van de Univé zorgverzekeringen. Wij hebben ze onder de loep genomen, en helpen je in kaart te brengen wat de daadwerkelijke vergoedingen zijn aankomend jaar.

 

Bij Univé kun je je laten verzekeren voor onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en de kosten van de tandarts. Maar welke vergoedingen zijn er mogelijk bij Univé? Bekijk hieronder de basis- aanvullende- en tandartsverzekering Univé vergoedingen.

Univé Zorg Select
€ 107,95
Online Polis
Zorg Geregeld
€ 119,95
Naturapolis
Univé Zorg Vrij
€ 127,89
Restitutiepolis

Zorgverzekering Unive vergoedingen

De zorgverzekeraar biedt in 2020 opnieuw drie verschillende basis zorgverzekeringen aan. Je hebt de keuze uit twee naturapolissen en een restitutie zorgverzekering (volledige vrije zorgkeuze). De inhoud wordt niet bepaald door Univé, maar door de Rijksoverheid. Het basispakket is dus gelijk bij iedere zorgverzekeraar, echter zijn er wel verschillende type zorgverzekeringen.

 

 

De goedkoopste zorgverzekeringen zijn vaak een budgetpolis, dit komt overigens met een zeer beperkte vrije zorgkeuze. Het vaakst wordt er gekozen voor een natura- en restitutiepolis. De Univé zorgverzekering vergoedingen hangen dus af van het soort verzekering dat jij kiest. Check alle details zoals premies en vergoedingen op de site van Unive.

Aanvullende Univé zorgverzekering vergoedingen

Dekt het basispakket niet voldoende? Dan kun je kiezen uit maar liefst vijf losse aanvullende modules, en drie aanvullende pakketten. De keuze is ruim, en daarom is het van groot belang om te bepalen welke zorgkosten jij verwacht in 2020.

 

Als jij een goede schatting kunt maken van de komende kosten, is het eenvoudiger te kiezen voor een aanvullende polis. De Univé zorgverzekering vergoedingen zijn heel verschillend en daarom is het des te beter om zelf na te gaan of terug te kijken naar het afgelopen jaar welke vergoedingen je wilt hebben.

Tandartsverzekering Univé vergoedingen

Denk jij aankomend jaar vaker naar de tandarts te moeten gaan? Dan kan het verstandig zijn om je hiervoor te laten verzekeren. Om Univé zorgverzekering vergoedingen te ontvangen voor de tandarts, zou je een van de vier tandartsverzekeringen moet afsluiten. Elke polis komt met een maximale vergoeding per jaar voor de tandarts.

 

De kosten zijn bijna altijd hoog bij de tandarts, en daarom kiezen de meeste Nederlanders voor een aanvullende polis. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf deze kosten te betalen, maar voordeliger is het om je hiervoor te laten verzekeren. Benieuwd naar de exacte Univé vergoedingen? Wij verwijzen je uiteraard direct door!