Ziektekosten vergelijken 2020

Door: Redactie Zorgkeuzes.nl – Maximale besparing: 375 euro

Direct ziektekosten vergelijken 2020 en maximaal besparen op je ziektekostenverzekering! Het verschil tussen de duurste en goedkoopste ziektekostenverzekering 2020 bedraagt maar liefst 375 euro. Met behulp van onze zorgvergelijker 2020 kun jij eenvoudig de ziektekostenverzekeringen met elkaar vergelijken.

 

Vul aan de linkerkant je gegevens en wensen in, de vergelijking van ziektekosten wordt dan volledig gedaan op basis van jouw persoonlijke situatie. De bovenste ziektekostenverzekering is de goedkoopste, maar hoeft natuurlijk niet de beste ziektekostenverzekering te zijn voor jou!

Basisverzekering

Zorgvergelijker 2020

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een ziektekostenverzekering te hebben. Maar welke ziektekostenverzekering past nou het beste bij jou? Nederland kent veel verschillende ziektekostenverzekeringen, en het verschil wordt ieder jaar steeds groter.

 

Belangrijk om te weten is dat de inhoud van deze basis ziektekostenverzekering wordt bepaalt door de Rijksoverheid. De zorgpremie voor je ziektekostenverzekering 2020 wordt bepaalt door de zorgverzekeraar. Het verschil tussen de duurste en goedkoopste ziektekostenverzekering bedraagt maar liefst 375 euro per jaar!

Eigen risico

Vergelijken via zorgvergelijker

Wil jij het eigen risico 2020 vrijwillig verhogen? Of toch niet? Het is mogelijk bij sommige zorgverzekeraars om het eigen risico van 385 euro te verhogen. Hierdoor word je ziektekostenverzekering premie goedkoper, maar het is niet aan te raden om dit zomaar te doen. Het eigen risico is een bedrag, die jij zelf gaat betalen volgend jaar als je zorgkosten maakt.

 

De zorgmaatschappij springt pas bij wanneer je het eigen risico hebt verbruikt. Als jij het eigen risico 2020 dus maximaal gaat verhogen naar 885 euro, zou jij alle kosten tot dit bedrag zelf moeten betalen. Tijdens het vergelijken ziektekosten 2020 kun jij dus aangeven hoe en of jij het eigen risico wilt verhogen.

Direct je ziektekosten vergelijken? Doe het op ZorgKeuzes.nl!

Aanvullend

Aanvullende ziektekostenverzekeringen vergelijker

De meeste mensen in Nederland kiezen om een aanvullende ziektekostenverzekering af te sluiten. In 2020 zal dit ook niet anders zijn is onze verwachting. Waarom sluiten mensen aanvullende ziektekostenverzekering 2020 af? De voornaamste reden is natuurlijk dat niet alle behandelingen en vergoedingen vallen onder het basispakket. Als jij gebruik maakt van Alternatieve Geneeswijzen, of volgend jaar fysiotherapie behandelingen nodig hebt zou je hiervoor een aanvullende ziektekostenverzekering voor moeten hebben.

 

Je kunt er ook voor kiezen om geld aan de kant te leggen, voor deze kosten. Maar wanneer je dit niet doet, is het afsluiten van een aanvullende ziektekostenverzekering 2020 altijd de juiste keuze. Wij hebben de belangrijkste vergoedingen van verschillende zorgmaatschappijen op een rijtje gezet. Je vind ze terug op Zorgkeuzes.nl!

Vergelijken

De zorgvergelijker van 2020

Door ziektekostenverzekeringen te vergelijken voor 2020 kun jij enorm besparen op de zorgpremie. Ieder jaar weer stappen niets voor niets honderduizenden Nederlanders over van zorgverzekeraar. Als jij niet zelf overstapt, ga je automatisch akkooord met de polis die je zorgverzekeaar je opstuurd.

 

In de meeste gevallen is de ziektekostenverzekering te duur, met het ziektekostenverzekering vergelijken en overstappen bespaar je al gauw honderden euro’s op jaarbasis. Onthoud goed dat de inhoud bij iedere zorgverzekeaar hetzelfde is, de premies niet! In de ziektekostenverzekering vergelijken op onze site weet jij in enkele minuten en klikken of overstappen jou iets gaat opleveren!