Zilveren Kruis ziektekostenverzekering 2020

Door: Redactie Zorgkeuzes.nl – Leestijd: 2 minuten

Een Zilveren Kruis ziektekostenverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de ziektekostenverzekering van Zilveren Kruis voor 2020 hier. Wij hebben alle ziektekostenverzekeringen van zorgverzekeraar Zilveren Kruis uitgezocht en de belangrijkste details op deze pagina geschreven. Alle informatie over de zorgverzekeringen van het Zilveren Kruis is overzichtelijk hier terug te lezen.

Basis Budget
€ 115,95
Beperkte naturapolis
Basis Zeker
€ 125,45
Naturapolis
Basis Exclusief
€ 134,95
Restitutiepolis

De ziektekostenverzekering Zilveren Kruis

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis biedt in 2020 drie verschillende ziektekostenverzekeringen aan. Maar welke Zilveren Kruis zorgverzekering 2020 is nou het beste voor mij? Bekijk hieronder de belangrijkste verschillen tussen de ziektekostenverzekeringen. Wil jij een volledige vrije zorgkeuze? Dan is de Basis Exclusief ziektekostenverzekering de juiste voor jou.

 

Wil jij minder premie betalen, en een volledige vrije zorgkeuze is niet belangrijk voor jou? Bekijk dan eens de Basis Budget Zilveren Kruis ziektekostenverzekering. Meer weten? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de website van de zorgverzekeraar.

Alle Zilveren Kruis ziektekostenverzekeringen van 2020 overzichtelijk op een rijtje!

Basis Budget Zilveren Kruis

Met de Zilveren Kruis ziektekostenverzekering 2020 Basis Budget polis krijg je een 100% vergoeding bij een beperkt aantal ziekenhuizen in Nederland. Voor behandelingen bij gecontracteerde zorgverleners krijg je ook een volledige vergoeding van zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Heeft de zorgaanbieder geen contract met het Zilveren Kruis? Dan betaald de verzekeraar maximaal 75% van de nota.

 

Alle details lezen van deze ziektekostenverzekering van Zilveren Kruis voor 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de juiste pagina waar je alle informatie nog even rustig kunt doornemen.

Basis Zeker zorgverzekering Zilveren Kruis

Met de ziektekostenverzekering van Zilveren Kruis Basis Zeker krijg je een volledige vergoeding bij alle gecontracteerde ziekenhuizen. Net als bij alle gecontracteerde zorgaanbieders krijg je een 100% vergoeding voor je behandeling. Op de website van het Zilveren Kruis kun je alle aangesloten zorgverleners bekijken.

 

Net als met de Basis Budget krijg je van zorgmaatschappij Zilveren Kruis een 75% vergoeding op de kosten die gemaakt worden bij een niet- aangesloten zorgverlener. Alle details lezen? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je graag door naar de website van de zorgmaatschappij. Je doet uitsluitend zaken met de zorgverzekeraar zelf!

Basis Exclusief (restitutiepolis Zilveren Kruis)

Een volledige vrije zorgkeuze belangrijk voor jou? Met de Zilveren Kruis ziektekostenverzekering 2020 Basis Exclusief kun jij terecht bij alle zorgverleners in het land. Een volledige 100% vergoeding bij zowel aangesloten als niet- gecontracteerde zorgverleners.

 

De premie voor deze ziektekostenverzekering van Zilveren Kruis is wel iets hoger, maar je kunt je gewoon blijven behandelen bij je eigen zorgaanbieders. Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van Zilveren Kruis om daar de polis af te sluiten.

Eigen risico

Ziektekostenverzekering 2020 Zilveren Kruis

Wil jij minder zorgpremie betalen voor de Zilveren Kruis ziektekostenverzekering in 2020? Bekijk de mogelijkheden om het eigen risico vrijwillig te verhogen. Hoe hoger namelijk het eigen risico, hoe lager de premie. Maast is dit wel de juiste keuze voor mij? Hoe meer zorg jij denkt te gaan gebruiken in 2020, hoe minder slim het is om het eigen risico te verhogen.

 

Het eigen risico in 2020 is opnieuw minimaal 385 euro, dit is een bedrag die jij gaat betalen voor zorg vanuit de basisverzekering. Je kan het eigen risico maximaal ophogen tot 885 euro, benieuwd hoeveel jij kunt besparen door het eigen risico te verhogen? Bereken direct je premie op de site van zorgverzekeraar het Zilveren Kruis!

Vergoedingen

Ziektekostenverzekering Zilveren Kruis

Welke kosten verwacht jij in 2020? Dekt de basisverzekering wel voldoende? En uiteraard is de vraag natuurlijk welke ziektekostenverzekering 2020 het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. De juiste vergoeding voor een prima premie is wat je zoekt. Met de ziektekostenverzekering van Zilveren Kruis voor 2020 krijg je de vergoedingen die door de overheid zijn bepaalt.

 

Ieder jaar tijdens prinsjesdag wordt de inhoud van de verplichte basisverzekering opnieuw bekend gemaakt. Maar dekt dit wel voldoende? Niet alle behandelingen worden namelijk volledig vergoed vanuit de basisverzekering, daarom raden wij iedereen aan de ziektekosten te vergelijken. Klik hier om naar onze ziektekosten vergelijker te gaan.

Aanvullend

Zilveren Kruis aanvullende ziektekostenverzekeringen

Dekt de Zilveren Kruis 2020 ziektekostenverzekering niet voldoende? Als jij extra kosten verwacht in 2020 zou het wellicht slim zijn om je aanvullend te verzekeren. Zorgverzekeraar Zilveren Kruis biedt ook aankomend jaar weer verschillende aanvullende ziektekostenverzekeringen aan. Zo kan je een vergoeding ontvangen voor bijvoorbeeld fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen.

 

Alle vergoedingen en premies zijn uiteraard terug te vinden op ZorgKeuzes.nl. Wij informeren onze bezoekers graag over de aangeboden ziektekostenverzekeringen van het Zilveren Kruis, maar het afsluiten doe je uitsluitend bij de zorgmaatschappij zelf.

Vergelijken

Ziektekosten vergelijken

Je ziektekosten vergelijken doe je onafhankelijk en anoniem op ZorgKeuzes.nl. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 kan jij exact zien welke ziektekostenverzekering het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Vul je gegevens en wensen in, en de vergelijker gaat direct voor jou aan de slag. Als jij voor een goedkope ziektekostenverzekering wilt gaan, vind je deze direct bovenaan.

 

Uiteraard is de Zilveren Kruis ziektekostenverzekering 2020 terug te vinden in de vergelijker. Vergelijk je huidige ziektekostenverzekering met het aanbod van 2020, zo weet jij precies of overstappen voor jou ook iets gaat opleveren! Klik hier om je ziektekosten te vergelijken voor het aankomend jaar.